Sveklig fastigheter AB är en privatägd och lokal fastighetskoncern som varit verksam i över 50 år! Vi hyr ut, utvecklar och förvaltar bostäder och företagslokaler. Vår målsättning är att förvalta och förädla vårt fastighetsbestånd långsiktigt för att skapa trygghet för både hyresgäster och kommande generations förvaltare. Våra fastigheter finns i centrala Umeå. Vi förvaltar våra områden med egna kompetenta och engagerade medarbetare.

Hos oss får du ett omväxlande arbete där dina erfarenheter och kunskaper tillsammans med ditt engagemang värderas högt. Organisationen är relativt liten och familjär varför beslutsvägarna är korta. Vi erbjuder ett brett arbetsfält där du liksom vi har kunden i fokus. Som medarbetare hos oss kommer du få möjlighet att bidra i utvecklingen av våra egna arbetssätt och rutiner. I nära samarbete med dina kollegor kommer ni tillsammans ansvara för att vi har en väl fungerande förvaltning.

 

Ansökan
Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@svekilag.se, ange ”Jobbansökan” i mejlets ämne. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson:
Stefan Johansson, info@svekilag.se
Välkommen med din ansökan!

spara annons
Till lediga jobb

För att ställa sig som intresserad av lägenhet hos oss så behöver du först registrera en användare, har du redan en användare så går det bra att logga in direkt för att förändra dina anmälningar.

Som inloggad går bra att se, förnya och ta bort inaktuella intresseanmälningar. Tänk på att vi vill att du förnyar dina intresseanmälningar inom 6 månader.LOGGA INREGISTRERA